variatie op locatie
SF-OnTime is constant op zoek naar nieuwe dimensies binnen de bedrijfscatering.
De markt verandert constant en hierin willen wij scherp blijven.
SF-OnTime heeft een mooi concept ontwikkeld!
Uit onderzoek is gebleken dat er veel bedrijven zijn met een dagelijkse personele bezetting tussen 75 en 400 personen die om een of andere reden geen investering doen voor het inrichten van een volwaardig bedrijfsrestaurant.
Men moet hier dan denken aan bv: gebrek aan ruimte voor het inrichten van een keuken, de tijdsduur van een bepaald project of een veel te hoge investering.
Het verbouwen en inrichten van een compleet bedrijfsrestaurant met keuken kost op vandaag al gauw tussen € 125.000 en de € 150.000.
Ook is vaak het verloop van medewerkers de reden waarom een dure investering niet gedaan wordt.
.
Wij hebben de oplossing.
Wij plaatsen een Professioneel RVS Mobiel Uitgifte-Balie Systeem voorzien van koelingen, warmtevitrine(s), au bain marie en nog veel meer.
Naar mate de omvang van het project wordt de uitgiftebalie aangepast door verrijdbare units compleet met railsysteem voor de geleiding van dienbladen.
Verder wordt alles dagelijks vers aangeleverd vanuit een externe centrale keuken, zoals ovensnacks, salade`s, soepen, broodjes, zuivel, frisdrank, etc.
Wij bespreken uw wensen: inrichting, omvang en assortiment.
U stelt een ruimte ter beschikking, tafel en stoelen en SF-OnTIme regelt de uitgiftebalie.
Dit systeem is perfect te combineren met een vaste open wandkeuken.
Zo creëert men een soort open frontcooking. Alles kan op de locatie afgewerkt worden, zodat u over een volwaardig bedrijfsrestaurant kan beschikken gedurende een lange periode.
Stel uw bedrijf heeft 5 dagen per week 150 medewerkers aan het werk. Hoe mooi is het dan om uw personeel een eigen bedrijfsrestauratieve voorziening te leveren. Medewerker ontmoeten elkaar in een fijne ruimte. Onder het genog van een vers broodje, een heerlijke kop soep, vers fruit, siezoensproducten, verse zuivel en maaltijden heeft deze ontmoetingsplek ook een sociaal karakter.
Desgewenst kan het assortiment ook uitgebreid worden met (gezonde) snacks.
Vaak wordt er voor de werknemers een kostenpost begroot betreft de catering.
Veelal wordt gebruik gemaakt van diverse automaten, extra leveringen voor overwerk,vergaderingen etc.
Bij een systeem zoals omschreven vervallen grotendeels deze kosten en krijgt men er een praktisch bedrijfsrestaurant voor terug dat nauw aansluit aan uw budget.
Kortom een uniek concept wat evenredig is aan bedrijfkeuken/catering, maar wat aanzienlijk voordeliger is, doordat er geen grote investering nodig is.
Een andere belangrijke reden is dat dit aanzienlijk sneller te realiseren is dan een complete verbouwing met architecten, aannemers, keukenbedrijven etc.